بررسی روشهای مختلف آبیاری بر روی برخی صفات مورفولوژیک و فیزیولوژیک برنج (Oryza satival L.)
جمعه, ۳ دی ۱۳۹۵، ۰۵:۵۶ ب.ظ
بررسی روشهای مختلف آبیاری بر روی برخی صفات مورفولوژیک و فیزیولوژیک برنج (Oryza satival L.)
پایان نامه و پروژه رشته زراعت و اصلاح نباتات، بخشی از مقدمه: برنج به عنوان غذای اصلی حدود نیمی از جمعیت جهان به شمار میآید و به همین دلیل این محصول یکی از مهمترین منابع اصلی تأمین کننده نیاز غذایی جهان است (56،71). طبق آمار فائو مصرف سرانه برنج در کشورهای مختلف بین 2/4 تا 1/102 کیلوگرم متغیر است ..